Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Kesä on festariaikaa

Kesä on festariaikaa

Kesät ovat festareiden kulta-aikaa. Suomeen saadaan tänäkin vuonna laaja kattaus ulkomaalaisia tähtiä vierailulle.

Provinsissa päästiin rokkaamaan Musen, Kentin, Hollywood Undeadin ja Calvin Harrisin tahtiin. Tässä vain muutama ulkomaisista kovista nimistä joita Provinssissa esiintyi.

Turun Ruisrock on tänäkin vuonna täynnä mahtavia esiintyjiä, ulkomaisista mainittakoon Ellie Goulding, Axwell Ingrosso  ja  Pharrell Williams.  Suomalaisista nimistä lavalla nähdään esimerkiksi Kaija Koo, Antti Tuisku, Pertti Kurikan Nimipäivät ja Santa Cruz. Ruisrockkia rokataan kolme päivää joten rokkikunnon on oltava kohdallaan jos aikoo koko setin kahlata läpi.

Pohjoisempaa löytyy myös paljon hyviä festareita, esimerkiksi Oulussa järjestettävä Qstock! Siellä rokkaavat muun muassa Nightwish, Amaranthe, Apocalyptica, Elastinen, Apulanta ja Popeda.

Festareilla näkee useita artisteja jonka lisäksi sieltä varmasti löytyy joka kerta joku yllättävä bändi josta et ole ikinä edes kuullut, mutta festareiden jälkeen tämä bändi pääsee omalle soittolistalle mukaan ja sitä kyseistä keikkaa hehkutetaan vielä vuosienkin päästä. Toiset kiertävät kesällä ympäri suomea festareiden perässä, kun taas jotkut käyvät ”oman kylän” festareilla. Lippujen hinnat vaihtelevat, yhden päivän liput ovat yleensä kalliimmat kuin jos ottaisi molemmille päiville, tai niin monelle kuin festarit missäkin kestävät. VIP liput ovat kalliimmat, mutta niissä on paljon etuja joita normaalin lipun ostajat eivät saa. Jos kesän aikana käy vain yksillä festareilla, kannattaa VIP lippujen hankkimista ainakin miettiä.

ellie_goulding___love_me_like_you_do__single__by_abouthrandyorton-d8h3bi1