Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Karaoke rallatuksia

Karaoke rallatuksia

Rakastan laulamista ja tuleekin lauleskeltua paljon myös karaokea. Netistä löytyy vaikka minkälaisia karaoke laulupaikkoja mutta oma suosikkini on karaokeparty.com. Siellä on hurjasti niin suomalaisia, kuin ulkomaalaisiakin biisejä laulettavaksi. Palvelu on ilmainen mutta muutamia euroja kuussa maksamalla saa enemmän kappale valikoimaa sekä pystyy osallistumaan erilaisiin turnauksiin jotka ovat vain tähtijäsenille tarkoitettuja. Palvelusta löytyy taistelut- osio jossa voi haastaa muita laulajia reaaliaikaiseen kisailuun.

Kavereiden kanssa lauletaan paljon singstaria playstation3 ja playstation 4 konsoleilla. Näitä on vähän tylsä yksin laulella joten kaveriporukan kun saa kasaan niin paljon hauskempaa. Julkisesti en ole vielä uskaltautunut karaokea missään laulamaan mutta jos tämän kesän aikaan vihdoin ja viimein saisin senkin aikeen toteutettua jossain.

Karaokepartyssä on todella laajat valikoimat biisejä vähän jokaisesta genrestä, halusipa laulaa poppia tai vähän raskaampaa. Itse olen myös sitä kautta löytänyt paljon uusia bändejä kuunneltavaksi. Viimeisin löytö on ollut Five Finger Death Punch- Wrong Side Of Heaven jonka voisin kyllä käydä jossain laulamassa jos sellaisen jonkin karaokepaikan valikoimista löydän. Ihastuin kyllä myös kyseiseen bändiin ja nyt onkin tullut kuunneltua heidän tuotantoaan ihan urakalla.

 

karaoke_2323776b