Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Hevimiehen piknik

Hevimiehen piknik

Keväällä meillä on tulossa tapahtuma, jossa kaikki Sturm und Drangin Suomi-fanit kokoontuvat Koffarin puistoon viettämään kesäpäivää ja grillailemaan. Tätä on odotettu ja valmisteltu jo viime kesästä lähtien. Meillä on mm. sähköpostilista, mihin on voinut ilmoittautua mukaan jos tykkää bändin musiikista ja muutenkin diggaa sen tapaisesta musiikista.

hevaripiknik

Tässä kuva meidän yhdeltä hevaripiknikiltä muutama vuosi sitten. Silloin meno oli aika paljon pienimuotoisempaa

Piknikille me ollaan hommattu katos, kajarit, ruokaa ja tietysti grilli. Kaikki muu on oikeastaan hoidettu yhteistyökumppaneiden avulla, paitsi se grilli. Sekin tuli ihan vahingossa kun vaimoni yhtenä aamuna huomasi kaasugrillit ale:ssa. Mietittiin siinä sitten, että voidaan ihan hyvin korkata grilli vasta tapahtumassa. Se kun mahtuu autoon, niin kuskataan se vaan paikalle. Meillä olisi muutenkin ollut tarvetta uudelle grillille, joten näin homma hoitui edullisesti ja kätevästi.

Ohjelmaa meillä ei sen kummemmin ole mietittynä. Kaiketi aika tulee kulumaan samanhenkisten ihmisten kanssa hengaillessa ja kuulumisia vaihdellessa. Toivotaan nyt kaunista ilmaa meidän tapahtuman ajaksi.

kaasugrilli